Κριτικές για Skincell Advanced

 • Mustafa
  Γεια σε όλους. Το Serum Skincell Advanced έχει ευχάριστο άρωμα και απαλή υφή. Παρά τον αυχένα των κονδυλωμάτων του λαιμού, εξαφανίστηκαν εντελώς σε μόλις 30 ημέρες. Το χρησιμοποίησα 2 φορές την ημέρα, το αποτέλεσμα είναι απλώς μια βόμβα, εγώ ο ίδιος δεν το περίμενα από τη θεραπεία.
  Skincell Advanced
 • Elif
  Χρησιμοποίησα τον ορό skincell advanced για να απαλλαγούμε από σημάδια στο δέρμα μου. Ο σημαντικός, επίσης ορατός τυφλοπόντικας εξαφανίστηκε εντελώς εντός 2 μηνών. Είναι καλό που γύρισα την επέμβαση, πίστευα επίσης στην επίδραση αυτής της ουσίας. Συμβουλεύω όλους να προσπαθήσουν να κάνουν αίτηση.
  Skincell Advanced
 • Δήμητρα
  Είπα στον άντρα μου να θεραπεύσει τα κονδυλώματα στο δέρμα μου. Σκέφτηκα ότι μια άλλη κρέμα θα μπορούσε να τα ξεφορτωθεί, ενώ θα σας πείσει να το χρησιμοποιήσετε. Εξαφανίστηκε μετά από 7 ημέρες. Έχουν περάσει 20 ημέρες από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τον ορό Skincell Advanced. Τα κονδυλώματα είναι απλά μπιζέλια.
  Skincell Advanced
 • Σοφία
  Έχω αναπτύξει δερματικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός είπε ότι όλα ήταν καλά, αλλά αυτή η εικόνα δεν με έκανε ευτυχισμένο. Με τη συμβουλή ενός φίλου, αγόρασα τον ορό Skincell Advanced και μετά από ένα μήνα δεν έμειναν κανένα από τα σημεία και τα κονδυλώματα. Υποθέτω λοιπόν.
  Skincell Advanced
 • Ιωάννα
  Είχα έναν πολύ άσχημο τυφλοπόντικα κοντά στη μύτη μου. Πάντα το μισούσα και μάλιστα πήγα στον χειρουργό για βοήθεια. Ωστόσο, ο γιατρός με συμβούλεψε να δοκιμάσω τον ορό Skincell Advanced. Σε μόλις 2 μήνες, έβγαλα μουλάρια στο πρόσωπό μου χωρίς χειρουργική επέμβαση. Έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα.
  Skincell Advanced
Βαθμολογία χρηστών Skincell Advanced
5
13